Wie is A.G.S. Brandex 

Het zal maar gebeuren!
Als het noodlot toeslaat

AGS Brandex is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van Bedrijfhulpverlening, Levensreddende Eerste Hulp, Reanimatie en EHBO.

Gezien de grote vraag naar EHBO, Reanimatie en BHV-cursussen is AGS Brandex een bedrijf met alle cursussen onder één dak en met vakbekwame en gecertificeerd instructeurs.

BHV cursus
AGS Brandex verzorgd alle cursussen tegen een zeer gunstige prijs kwaliteit verhouding, waarmee u uiteraard aan alle wettelijk gestelde eisen voldoet.

Ook een basiscursus Reanimeren en AED training (voor kinderen en volwassenen) in een kleine groep bij U thuis te volgen behoord tot de mogelijkheid.
U als gastvrouw/heer nodigt 5 cursisten uit en zorgt voor een kopje koffie of thee, voor u is de cursus dan gratis.
De cursusprijs bedraagt €25,= p.p. De cursus wordt na voldoende competenties afgesloten met een diploma van de Reanimatieraad.
Opgeven of voor meer informatie: E-mail: info@agsbrandex.nl of bel 0614836314.
Bent u met uw zorgverzekering aanvullend verzekerd, informeer dan of de cursus Reanimatie door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.

Ook voor ontruimingsoefeningen en het testen van uw bedrijfsnoodplan bent u bij AGS Brandex aan het juiste adres.

AGS Brandex bespreekt met u de mogelijkheden m.b.t. een calamiteit op uw locatie en ensceneert hieruit een incident waarna uw BHV-ers aan de slag kunnen. Het inzetten van “Lotus”slachtoffers en rook / brand simulatieapparatuur behoort tot de mogelijkheden.
Ook een korte introductiecursus, voor nieuwkomers binnen uw organisatie, behoort tot de mogelijkheden. Zij kunnen eventueel ondersteuning geven aan de BHV-ers.

Teambuilding training
Teambuilding is in deze hectische tijd niet meer weg te denken. Door een energieke trainingdag heeft u de neuzen van de BHV-ers weer dezelfde kant op staan.